Kontakt / contact     Hauptseite / page
                principale / pagina principal / home     zum Asien-Index
D - ENGL -
<<     >>

17 juli 2014: Vlucht MH-17 - nog een Boeing 777 van Malaysian Airlines getroffen (deel 1)

Geen noodoproep - vliegtocht in de verboden zone als enige vliegtuig van de vele vliegtuigen - de vordering van de rebellen hadden ze het vliegtuig geraakt werd in het internet geladen al VOOR de vliegtocht werd ontslagen - criminele regering van Oekraïne is het verbergen van een zwarte doos en de rebellen zijn ondergedoken dode lichamen - afstandsbediening van MH17 is beschamend verborgen - criminele organisaties CIA + Pentagon + NAVO

Volgens de laatste informatie alle radar-informatie is een nep - de crash site is een nep en de vlucht MH17 werd gekaapt.

Boeing 777 van Malaysian Airlines  kaart met de
              vliegroute vliegtocht MH17, MH17 landing in de no-fly zone
              in het oorlogsgebied van Donetsk
Boeing 777 van Malaysian Airlines [1] - kaart met de vliegroute vliegtocht MH17, MH17 landing in de no-fly zone in het oorlogsgebied van Donetsk [6] - waarschijnlijk door de afstandsbediening

Maak jezelf niet gek door te geloven in FAKES - maar op zoek naar de logica WAARHEID!

Volgens de laatste informatie alle radar-informatie is een nep - de crash site is een nep en de vlucht MH17 werd gekaapt.

Studie

gepresenteerd door Michael Palomino (2014 / 2015)
Deelen:

Facebook







April 2014

Volgens de laatste informatie alle radar-informatie is een nep - de crash site is een nep en de vlucht MH17 werd gekaapt.

De basis voor deze hele ontwikkeling in de Oekraïne is het feit dat in april 2014 de criminele CIA en FBI hebben in feite "binnengevallen" Oekraïne door een val in Kiev op Maidan. Zo crimineel Obama met de CIA, met het Pentagon en met de NAVO "het nemen" Oekraïne en de heer Poetin nam de Krim en sindsdien de misdadiger "USA" proberen
provoceren om elke vorm van escalatie tegen Poetin - maar de waarheid zal slaan de criminele "USA". Poetin heeft slechts enkele erotische problemen verbieden mooi ondergoed in Rusland, die in het geheel niet kan worden opgevat alsof de Russische vrouwen niet zijn mooi zou...

CIA en FBI nemen van Oekraïne door een omverwerping

De basis voor deze hele ontwikkeling in de Oekraïne is het feit dat in april 2014 de criminele CIA en FBI hebben in feite "binnengevallen" Oekraïne door een omverwerping in Kiev op Maidan. Zo crimineel Obama met de CIA, het Pentagon en de NAVO "namen" de Oekraïne en de heer Poetin nam de Krim en sindsdien de misdadiger "USA" proberen
provoceren om elke vorm van escalatie tegen Poetin - maar de waarheid zal slaan de criminele "USA". Poetin heeft slechts enkele erotische problemen: Poetin verbieden mooi ondergoed in Rusland, die in het geheel niet kan worden opgevat alsof de Russische vrouwen niet mooi zou zijn ...

Massamoordenaar en drone producent Obama, portret  bezwaar van
              erotiek in het leven heer Poetin, portret
Massamoordenaar en drone producent Obama, portret [2] - bezwaar van erotiek in het leven heer Poetin, portret [3] - waarom?
"U.S.A." nooit wil vrede - de vrede is niet voorzien in de "U.S." gouvernementele strategie ...

Wat deed criminele CIA doen met Oekraïne? Ze maakte met het wat zou kunnen worden "verwacht":

4 mei 2014

Volgens de laatste informatie alle radar-informatie is een nep - de crash site is een nep en de vlucht MH17 werd gekaapt.

"Assisteren werk" van de CIA in Oekraïne: het voorbereiden van crimineel actie voor het manipuleren van de wereld

En sinds april 2014 de criminele CIA en FBI kan voeren elke manoeuvre die ze willen doen in Oekraïne:


<Tientallen FBI, CIA-agenten in Kiev assisteren beveiliging van Oekraïne> (origineel Engels: <Dozens of FBI, CIA agents in Kiev 'assisting Ukraine security'>):
http://rt.com/news/156692-ukraine-cia-fbi-agents/

Maar deze "ondersteunende werkzaamheden" is niet een "ondersteunende werkzaamheden" voor een beter leven, maar deze zijn manipulaties voor zelfvernietiging met steekpenningen, onderwerping en aanstichting voor het plegen van manoeuvres en strafrechtelijke actie. CIA is altijd hetzelfde en al in Chili, Central "Amerika", in Vietnam en in Laos, of ook in Israël was het altijd op dezelfde criminele CIA. Nu is deze CIA heeft ook de kracht van een afstandsbediening van Boeing vliegtuigen en dit is algemeen bekend, maar is altijd verborgen in de mainstream pers als er berichten over 'verdwenen' vliegtuigen (11 september 2001, MH370 in 2014, of MH17 in 2014).


Timing: voetbal wereldkampioenschap moest worden afgewacht

Op 15 juli 2014 het wereldkampioenschap voetbal is ten einde. Tot die tijd geen grote actie zou moeten zijn in de Oekraïne, maar slechts 2 dagen nadat dit de grote actie kwam - goed voorbereid. De timing was "perfect" het verkrijgen van de controle over de wereldwijde nieuws na de voetbal evenementen. Op 16 juli 2014 de Oekraïense geheime dienst laden is het vervalst video over de "rebellen" op het internet. Oekraïense geheime dienst heeft zich gewoon voorbereid te vroeg.

Laten we eens kijken naar de tijdslijn nu, en aan het einde we toevoegen het feit dan Boeings kan worden gestuurd door de CIA door afstandsbediening:



Nieuws van 17 juli 2014


Volgens de laatste informatie alle radar-informatie is een nep - de crash site is een nep en de vlucht MH17 werd gekaapt.

Vliegbaan
                van MH17 van Amsterdam naar Rassypnoje buurt van Donetsk
                in Oekraïne, 17 juli 2014  Crash gebied
                van MH17 op 17 juli 2014
Vliegbaan van MH17 van Amsterdam naar Rassypnoje buurt van Donetsk in Oekraïne, 17 juli 2014 [4] - crash gebied van MH17 op 17 juli 2014 [5]

Oekraïne: Boeing 777 van Malaysian Airlines is geschoten - en niemand wil de boosdoener zijn: "Boeing 777 van Malaysian Airlines schoot over Oekraïne" (origineel in het Duits:
<Boeing 777 der Malaysian Airlines über der Ukraine abgeschossen>)

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/17/boeing-777-der-malaysian-airlines-ueber-der-ukraine-abgeschossen/

Het doel was misschien wel het vliegtuig van Poetin: "Doel van de Oekraïense raket had kunnen hebben van het vliegtuig van Vladimir Poetin" (origineel in het Duits: <Ziel der ukrainischen Rakete hätte Wladimir Putins Flugzeug sein können>)

http://german.ruvr.ru/news/2014_07_17/Ziel-der-ukrainischen-Rakete-hatte-Wladimir-Putins-Flugzeug-sein-konnen-0069/

Onmogelijk raketten
Criminele CIA werd onmiddellijk beweren dat de "rebellen had neergeschoten de Boeing 777 met een raket. In deze discussie merkte Russische nieuws dat het Russische ministerie van Defensie had verklaard
een aantal "radar activiteiten" met een "Oekraïense raket basis". Het beschuldigen de Oekraïense regering heeft geschoten beneden de Boeing 777 met een "Buk" raket. Bijna tegelijkertijd Oekraïense regering zei dat er geen raket bases in de beschouwde regio, het bereik van de raketten is niet zo verreikend de regio Donetsk en er zijn geen raketten gebruikt in de strijd met de "rebellen".

Zie bijv. dit nieuws: "Oekraïense vlucht controle geïnstrueerd andere vliegniveau MH17" (origineel in het Duits: <Ukrainische Flugsicherung wies MH17 andere Flughöhe zu>);
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/18/nach-absturz-von-mh17-putin-fordert-ukraine-zur-waffenruhe-auf/


Volksleger heeft niet zo'n grote raketten voor het heffen van een vliegtuig in 10 km hoogte: "Borodai dementerende die schoot de Boeing: VRD heeft geen dergelijke apparatuur voor deze" (origineel in het Duits: <Borodai dementiert Boeing-Abschuss: VRD hat keine passenden Waffen>
http://german.ruvr.ru/news/2014_07_17/VRD-hat-keine-Waffen-die-imstande-waren-ein-in-10-000-Meter-Hohe-fliegendes-Flugzeug-abzuschie-en-Borodai-3864/

The People's Militia heeft helemaal geen lucht vliegtuig en dus de Oekraïense leger heeft geen raketten klaar voor elke actie er:

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/18/nach-absturz-von-mh17-putin-fordert-ukraine-zur-waffenruhe-auf/

Daarnaast er is ontbreekt elk ooggetuige voor een lancering van een raket te hebben gezien of gehoord van een lancering van een raket raken van een grote civiele vliegtuig.

Vlucht niveau van MH17 werd alleen een beetje veranderd door 500m naar beneden (van 35.000 tot 33.000 voet) en dat is helemaal niet belangrijk voor dit geval. De Boeing 777 was nooit onder 10km vlucht niveau.


Oekraïense straaljagers altijd verborgen door westerse CIA media

Dan altijd meer nieuws uit onafhankelijke media kwamen over Oekraïense jets - en deze nieuws wordt verborgen door CIA gemanipuleerd westerse main stream media tot vandaag.

Het vliegtuig werd neergeschoten door een Oekraïense straaljager? "Lugansk vermelding: Maleise Boeing werd neergeschoten door Oekraïense straaljager" (origineel in het Duits:
<Lugansk behauptet: Malaysische Boeing wurde von ukrainischem Kampfjet abgeschossen>; http://german.ruvr.ru/news/2014_07_17/Malaysische-Boeing-vom-ukrainischen-SU-25-4554/


Nieuws van 18 juli 2014

Volgens de laatste informatie alle radar-informatie is een nep - de crash site is een nep en de vlucht MH17 werd gekaapt.

Nu op deze dag is er een grote propaganda tegen Poetin, maar nieuwe feiten komen uit:

Ooggetuigen melden dat straaljagers
had geschoten det vliegtuig in de lucht: "Ooggetuigen: Maleise Boeing werd neergeschoten door raketten van straaljagers" (origineel in het Duits: <Augenzeugen: Malaysische Boeing wurde von Kampfjet mit Raketen beschossen>;
http://de.ria.ru/society/20140718/269039456.html



Vlieghoogte werd een beetje veranderd: Volgens Malaysia Airlines de Oekraïense vlucht controle geïnstrueerd vlucht MH17 niet op 35.000 voet (10.7km) te vliegen, maar alleen op 33.000 voet (10.058km): "Oekraïense vlucht controle geïnstrueerd MH17 voor een andere vlucht niveau" (origineel in het Duits: Ukrainische Flugsicherung wies MH17 andere Flughöhe zu>).
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/18/nach-absturz-von-mh17-putin-fordert-ukraine-zur-waffenruhe-auf/

Nou, dit weinig variatie lijkt normaal om andere vliegtuigen te ontwijken. Maar nu komt er iets dat niet helemaal normaal:

Vermeende telefoon opnemen: <Opgenomen telefoongesprek van de rebellen: "We neergeschoten een vliegtuig> (origineel in het Duits: <Abgefangenes Telefonat der Rebellen: „Wir haben ein Flugzeug abgeschossen“>)
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/18/abgefangenes-telefonat-der-rebellen-wir-haben-ein-flugzeug-abgeschossen/

En nu komt een beslissende feit:

De vlucht naar de verboden no-fly zone: "Voor de crash: vlucht MH17 afgeleid van het geprojecteerde route" (origineel en het Duits: "Vor Absturz: Flug MH17 ist von geplanter Flugroute abgewichen");

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/18/vor-absturz-flug-mh17-ist-von-geplanter-flugroute-abgewichen/
Kaart met de vliegroute van
              vlucht MH17 landing precies in de no-fly zone van het
              oorlogsgebied rond Donetsk
Kaart met de vliegroute van vlucht MH17 landing precies in de no-fly zone van het oorlogsgebied rond Donetsk [6]

En er zijn geruchten dat Poetin was op zijn terugweg van Brazilië naar Moskou alleen op op hetzelfde moment in dezelfde regio en zijn vliegtuig dat had dezelfde kleuren als de Maleise vliegtuig:

Vraag: Was Poetin de verwachte doel in de lucht?: "Russische agentschap bevestigen dat Poetin vliegtuig was ook wit" (origineel in het Spaans: <Agencia rusa afirma que blanco era avión de Putin>)
http://www.cronicaviva.com.pe/index.php/mundo/europa/98194-agencia-rusa-afirma-que-blanco-era-avion-de-putin-

Maar dit vergelijkbare positie verwijst naar Warschau en dit is meer dan 500km van Donetsk. Citaat uit het artikel "MH17: Mocht Poetin's motor worden genomen down?"(origineel in het Duits: <MH17: Sollte die Putin Maschine abgeschossen werden?>)
http://www.mmnews.de/index.php/politik/19139-mh17-von-ukraine-abgeschossen

<I can say that Putin’s plane and the Malaysian Boeing intersected at the same point and the same echelon. That was close to Warsaw on 330-m echelon at the height of 10,100 meters. The presidential jet was there at 16:21 Moscow time and the Malaysian aircraft - 15:44 Moscow time,” a source told the news agency on condition of anonymity.>

Translatie: <Ik kan zeggen dat Poetin's vliegtuig en de Maleisische Boeing doorsneden op hetzelfde punt en dezelfde echelon. Dat was in de buurt van Warschau op 330-m echelon ter hoogte van 10.100 meter. De presidentiële jet was er om 16:21 Moskou tijd - en de Maleisische vliegtuig om 15:44 Moskou tijd," vertelde een bron aan het persbureau op voorwaarde van anonimiteit.>

Kaart met de aanvliegroute
                  van Poetin en van MH17 op 17 juli 2014
Kaart met de aanvliegroute van Poetin en van MH17 op 17 juli 2014 [7] - de enige gemeenschappelijke plek is de kruising bij Warschau

Dus de bewering van een journalist dat Poetin moeten worden getroffen is gewoon een GROTE LEUGEN van CIA media voor het omleiden van het publiek van echte feiten van de zaak. Daarnaast Poetin vliegtuig is altijd vliegen met bescherming straaljager dus het is onmogelijk dat Poetin het doel was geweest. Maar een probleem van de kleuren is echt mogelijk provoceren dat Oekraïense piloten zal zijn agressiever dan normaal!

Vergelijking van Poetins
                Ilyushin met de Boeing777 vlucht MH17
Vergelijking van Poetins Ilyushin met de Boeing777 vlucht MH17 [8] - heeft de soortgelijke kleuren leiden tot een woede in de Oekraïense straaljager piloten?

Oekraïense straaljagers

Nu nog een beslissend feit komt eraan: De oorlog gebied werd gedefinieerd als een no-fly zone. En in een no-fly zone een buitenlands vliegtuig wordt beschouwd als een spionage object en normaal straaljagers dan dwingen deze spionage object naar een landing:

Straaljager van Oekraïne
Straaljager van Oekraïne [9]

Er was oorlog en er was een no-fly zone - en Oekraïne overwegen het vliegtuig als een spionage vliegtuig van Rusland: "Donetsk: Kiev kon de Maleise Boeing hebben overwogen voor een spionage vliegtuig van Rusland" (origineel in het Duits: <Donezk: Kiew könnte malaysische Boeing für Spionageflugzeug Russlands gehalten haben>); http://de.ria.ru/society/20140717/269037697.html

<Expert zeggen: Maleise Boeing werd neergeschoten door onprofessioneel strijdkrachten uit Kiev> (origineel in het Duits: Experte: Malaysische Boeing von unprofessionellen Kiewer Militärs abgeschossen>)
http://de.ria.ru/society/20140717/269038346.html


Oekraïense straaljagers begonnen aan de civiele vliegtuig. Voor dit feit zijn er getuigenissen en het bewijs van de on-line radar:

Ooggetuigen zeggen duidelijk dat er straaljagers stijgen: <Ooggetuigen: Maleise Boeing werd neergeschoten door raketten van straaljagers> (origineel in het Duits:

<Malaysische Boeing wurde von Kampfjet mit Raketen beschossen>)
http://de.ria.ru/society/20140718/269039456.html

Hier is een ander rapport. Het zegt duidelijk dat 2 vliegtuigen waren net in de buurt van de crash site: "On-line vlucht radar toont twee vliegtuigen vlak bij de crash site" (origineel in het Duits: <Online-Flugradar zeigt zwei Flugzeuge in unmittelbarer Nähe zum Absturzort>)
http://derstandard.at/2000003264202/Ukraine-Zwei-weitere-Flugzeuge-in-unmittelbarer-Naehe-zum-Absturzort



En hier is het hetzelfde nog een keer: "Spaanse luchtverkeersleider zegt: Twee Oekraïense militaire jets waren terzijde van de Boeing voor de crash" (origineel in het Duits: <Spanischer Fluglotse: Zwei ukrainische Militärflugzeuge neben der Boeing vor Absturz>)
http://www.netzplanet.net/spanischer-fluglotse-zwei-ukrainische-militaerflugzeuge-neben-der-boeing-vor-absturz/11267


<"Zwei ukrainische Militärflugzeuge wurden neben der Malaysia-Boeing wenige Minuten vor deren Sturz entdeckt." Das schrieb ein spanischer Fluglotse, der die Maschine gesteuert [als Fluglotse in Europa geleitet] hatte, in seinen Twitter. „Die Militärflugzeuge flogen neben der 777 drei Minuten vor deren Verschwinden, nur drei Minuten“, schreibt Carlos. "Als das Flugzeug von den Radaren verschwand, berichteten uns die Kiewer Behörden, dass es verunglückt war. Wie konnten sie es so schnell erfahren?“, bemerkt er ebenda.>

Vertaling: <"Twee Oekraïense straaljagers werden ontdekt enkele minuten voordat het ongeluk." Dit was het schrijven van een Spaanse luchtverkeersleider in zijn Twitter die had gestuurd de motor uit voordat [had de motor bestuurd als een vlucht controller in Europa]. "De militaire straaljagers vlogen naast de 777 drie minuten voordat het verdwijnt, slechts 3 minuten", Carlos zeggen. "Toen het vliegtuig verdween van de radar de Kiev autoriteiten meldden dat het was neergestort. Hoe konden ze het weten zeker informatie zo snel?" merkte hij op.>

Dus de Oekraïense straaljagers werden volledige 3 minuten wachten op een signaal van de Boeing 777 vlucht MH17 en er was geen signaal als het lijkt!

Dan Oekraïne overheid zwaar gebracht voor dit MH17:

De vordering van de rebellen is het draaien als een vervalste manoeuvre - en criminele regering van Oekraïne uitvoeren nieuwe manoeuvres:

De bewering dat de rebellen had neergeschoten MH17 is een nep: "Na de crash van de Boeing: deskundige noemt de opname van de rebel's telefoongesprek een fake" (origineel in het Duits: <Nach Boeing-Absturz: Experte nennt Aufzeichnung von Telefonat der Volksmilizen gefälscht>);
http://de.ria.ru/society/20140718/269049772.html

Criminele regering van Oekraïne wil verhullen dat MH17 werd neergeschoten: "Donetsk autoriteiten vrezen een klap door Kiev gezien de crash site van de Maleise Boeing" (origineel in het Duits:
<Donezker Behörden befürchten Schlag Kiews auf Absturzstelle malaysischer Boeing>)
http://de.ria.ru/society/20140717/269037171.html


En elke claim voor meer sancties tegen Rusland als het wordt bijvoorbeeld beschreven op mmnews hier
(http://www.mmnews.de/index.php/politik/19139-mh17-von-ukraine-abgeschossen)

is een vordering in de VERKEERDE richting, omdat in het geval van de vlucht MH17 Poetin is HEELEMAL NIET EEN VAN DE DADERS:
-- Er is GEEN raket gebruikt in dit verhaal
-- De video van de vermeende "rebellen" zonder identiteit met de vermeende zelfbeschuldiging hebben neergeschoten MH17 is een FAKE door de Oekraïense geheime dienst.

Het tegendeel eventuele sancties de echte schuldigen moeten raken: verbied dit CIA, los dit Pentagon, en los dit NAVO - dan zal er vrede zijn in Europa en over de hele wereld!

Nieuws van 19 juli 2014

Volgens de laatste informatie alle radar-informatie is een nep - de crash site is een nep en de vlucht MH17 werd gekaapt.

Criminele Oekraïne laat verdwijnen een van de zwarte dozen - en de rebellen laten verdwijnen dode lichamen - Poetin is in een schemerzone nu: <Vlucht MH17 werd neergeschoten: Amerikanen willen strak de maatregelen tegen Poetin> (origineel in het Duits: <Abschuss Flug MH17: Amerikaner wollen die Schlinge um Putin zuziehen>); http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/19/abschuss-flug-mh17-amerikaner-wollen-die-schlinge-um-putin-zuziehen/

Dode lichamen en bagage liggen verspreid over een straal van 30 km: "OSCE: Alle bagage van de gedode Boeing passagiers intact" (origineel in het Duits: <
OSZE: Alle Sachen ums Leben gekommener Boeing-Passagiere unversehrt>);
http://de.ria.ru/society/20140719/269055679.html

Het laatste bewijs dat de claim van de rebellen was een nep komt hier - de dader is de Oekraïense geheime dienst. Ze geïnstalleerd dit "opnemen" in al de avond voor de vliegtuig van MH17 werd neergeschoten - en het lijkt deze Oekraïense geheime dienst wilde zijn "goed voorbereid" voor meer manipulaties tegen Rusland:


De vervalste video tegen de "rebellen" in het Internet wordt geïnstalleerd op 16 juli al

Bewijs tegen criminele Oekraïne: Telefoongesprek van de rebellen werd in het internet geladen al VOORDAT de vliegtuig werd neergeschoten etc. pp: "Shot neer van MH17: veel vreemde dingen op weg de achterdocht Oekraïne" (origineel in het Duits:
<MH17-Abschuss: Zahlreiche Merkwürdigkeiten lenken Verdacht auf Ukraine>)
http://www.unzensuriert.at/content/0015793-MH17-Abschuss-Zahlreiche-Merkw-rdigkeiten-lenken-Verdacht-auf-Ukraine
De video tegen de
                "rebellen" werd geladen op een dag te vroeg op
                het internet - op 16 juli 2014 reeds
De video tegen de "rebellen" werd geladen op een dag te vroeg op het internet - op 16 juli 2014 reeds [10]

Citaat:
<Schließlich fanden Internet-Blogger heraus, dass ein angeblich vom ukrainischen Geheimdienst abgehörtes und die Rebellen belastendes Telefongespräch schon am Abend vor dem Abschuss abgespeichert worden sein soll.  In dem Telefonat berichtet einer der Separatisten über den Abschuss eines zivilen Flugzeugs und über den Fund von bereits rund 200 Leichen. Der schwere Verdacht: Das Telefonat könnte eine Fälschung sein, um den Separatisten zu schaden. Eine Fälschung freilich, die anzufertigen sich nur lohnt, wenn man weiß, dass es zu einer solchen Tragödie kommen wird…>

Vertaling: <Eindelijk sommige Internet bloggers vernemen dat de vermeende opgenomen telefoongesprek beschuldigen de rebellen wordt opgenomen door de Oekraïense geheime dienst werd geïnstalleerd en opgeslagen in het internet al de avond VOOR het vliegtuig werd neergeschoten. In deze telefoongesprek een van de separatisten rapporteerde over een civiel vliegtuig te hebben neergeschoten en nu al ongeveer 200 dode lichamen kon worden gevonden. Maar nu is er de zware verdenking: Deze gesprek kan zijn een nep voor beschuldigen en beschadiging de separatisten. En de productie van een dergelijke nep is alleen de moeite waard als de producent weet dat een dergelijke tragedie binnenkort zal gebeuren ...>
Gegevens van YouTube over de vervalste video
                      geladen op 16 juli 2014 op 07:00 in de avond over
                      (19:10:24)
Gegevens van YouTube over de vervalste video geladen op 16 juli 2014 op 07:00 in de avond over (19:10:24) [11]

Dit vervalst rebel telefoongesprek beschreven op een website van www.zerohedge.com:
(http://www.zerohedge.com/news/2014-07-17/ukraine-releases-youtube-clip-proving-rebels-shot-down-malaysian-flight-mh-17)


De beslissende onderdelen komen uit tweede 43 op, en tegelijkertijd de acteurs kan niet gezien worden helemaal. Dus beide acteurs kunnen zijn twee CIA acteurs met een goede steekpenning en lezen van een manuscript. Ze beweren EEN DAG VOOR deed hij een vliegtuig van "Malaysian Airlines" werd neergeschoten.

<The purported smoking gun is "revealed" in the second section which begins 43 seconds and lasting one minute in between a "Major" and "Grek" who are also allegedly Russian rebels. It is here that the conversation goes into explicit detail describing the contents of the downed airplane, and makes it clear that it is a civilian airplane, describing the civilian carnage, and stopping just why of naming this a Malaysian Airlines flight.

This is the key segment as it explicitly makes it clear that the plane the alleged separatists in the first part were talking about was not the Su-25 but MH 17. The only problem is that there is absolutely no way to confirm who "Major" and "Grek" are, and considering the entire Ukraine civil war has been merely one provocation and counter-provocation after another, explicitly staged in advance by either the CIA on the side of Kiev or the Kremlin on the Russian side, one does have to wonder whether the said two "smoking gun" participants aren't merely two random people speaking Russian and reading off a script?

The clip concludes with another unnamed "Militant" who supposedly is speaking to Mykola Kozitsyn, one of the purported leaders of the Cossacks operating in east Ukraine. The Militant makes it clear to Kozitsyn that it is not a military plane and has "Malaysian Airlines" written on the side. One wonders just where one could find such writing on the side of the crashed and exploded fuselage but that one is for the forensics to decide.>


Translatie: <De vermeende beslissende punt is "geopenbaard" in de tweede sectie die begint na de tweede 43. Het duurt een minuut met een gesprek tussen een "grote" en "Grek" die ook zijn naar verluidt Russische rebels. Het gesprek gaat in detail beschrijven van de inhoud van de neergehaalde vliegtuig, en het maakt het duidelijk dat het een civiel vliegtuig: De bloederige lichamen zijn beschreven, en aan het einde zeggen ze dat het een vliegtuig van Malaysian Airlines.

Dit is de belangrijkste segment: De vermeende separatisten definiëren het vliegtuig waarover zij spraken in het eerste deel van de video. En het komt uit het is niet Su-25 [dat was een straaljager neergeschoten], maar ze spreken over MH17. Het enige probleem is dat er absoluut geen mogelijkheid te bevestigen die achter de maskers van "groot" en "Grek". Dus er zijn oorlog tijden in Oekraïne met provocaties en reacties, en de CIA is zeer goed met provocaties helpen naar Kiev tegen Rusland met het Kremlin. Misschien deze twee personen zijn slechts acteurs, ze spreken Russisch, en ze lezen van een script?

De clip eindigt met een andere niet nader genoemde "Militant" die zogenaamd spreekt tot Mykola Kozitsyn, een van de vermeende leiders van de Kozakken die actief zijn in het oosten van Oekraïne. De Militant maakt duidelijk om Kozitsyn dat het niet een militair vliegtuig en heeft "Malaysian Airlines" geschreven op de zijkant. Men vraagt ​​zich af precies waar kon vinden een dergelijk schrijven op de zijkant van de gecrashte en explodeerde romp maar die is voor de forensische te beslissen.>

We maken een samenvatting voor de neergeschoten vliegtuig van vlucht MH17 op 17 juli 2014: raketten zijn een LEUGEN, rebellen als schuldigen zijn een LEUGEN, zwarte dozen zijn beroofd, Oekraïense straaljagers worden verborgen door CIA media, en de afstandsbediening van Boeings door CIA wordt te allen verborgen

- Elke raket is een GROTE LEUGEN
- De verslag van de rebellen hebben een civiel vliegtuig neergeschoten nu met 200 dode lichamen is ook een GROTE LEUGEN
- Oekraïense straaljagers zijn verborgen in de westerse CIA media
- De mogelijkheid van een afstandsbediening van Boeings door criminele CIA is volledig VERBORGEN
- En zonder enige reden deze criminele "USA" met "President" marionet Obama zijn gewoon sanctionering Rusland meer en meer, terwijl er geen enkel bewijs tegen Rusland in dit van geval MH17!

MH17 = bemande drone?
Nu moet men weten dat de "VS" regering van Obama met criminele CIA, crimineel Pentagon en met absoluut criminele NAVO heeft niet alleen gedood duizenden mensen met afstand bestuurbare dronen die zijn ook Boeing vliegtuigen, maar in dit geval een civiele vliegtuigen van MH17 werd omgezet in een bemande drone. Misschien er waren verborgen camera's verzenden van spionage data - dit is (nog) niet bekend.

"U.S.A." is top met afstandsbediening van vliegtuigen. Ze doen deze misdaad met dronen in de hele wereld - en voor dit project de "bases" zijn verspreid wereldwijd. Slechts enkele landen verdedigen hardnekkig tegen deze destructieve "USA" die bedreigen de hele wereld door de dronen en met de afstandsbediening: bedreigen, intimideren en domineren de hele wereld met dronen.

Men moet
overwegen de volgende: het nieuws nooit vergeten dat een Boeing kan worden gecontroleerd door de CIA op afstand - maar "USA" kan controle dronen en Boeings met afstandsbediening op de helft van de wereld reeds. Gecensureerd CIA media van de 'westerse' wereld eenvoudig verbergen dit terrorisme gepleegd door "USA", CIA, het Pentagon, en door de NAVO!

"US" drone van Boeing
              "Phantom Eye"  "US"
              drone van Boeing "Scan Eagle"
"VS" drone van Boeing "Phantom Eye" [12] - "VS" drone van Boeing "Scan Eagle" [13]


Gezien het feit dat een Boeing
kan worden bestuurd door de CIA op afstand  er is duidelijke conclusies wat er gebeurd is in de lucht in de buurt van Donetsk op 17 juli 2014 - en zo'n afstandsbediening kan zijn mogelijk geweest van veel "VS" bases in Europa, bijvoorbeeld van Ramstein in Duitsland, waar ook alle drone moorden van de "USA" worden beheerd in het Midden-Oosten en in Pakistan. De wereld komt in een nieuwe dimensie met dit: Boeing civiele vliegtuigen zijn NIET VEILIG MEER:

Volgens de laatste informatie alle radar-informatie is een nep - de crash site is een nep en de vlucht MH17 werd gekaapt.

De conclusies: MH17 was in de no-fly zone, niet reageren op de straaljagers - afstand gecontroleerd door CIA - dan Oekraïense straaljagers neerschieten het vliegtuig - en CIA + Pentagon + NAVO alleen lachen om Europa

1: Er was oorlog en er was een vliegverbod gebied - en Oekraïne overwegen het vliegtuig van MH17 als een spionage vliegtuig van Rusland - (het lijkt erop dat de bemanning van de Boeing had geen idee over het vliegverbod gebied of gewoon doelbewust daar binnenkwam met een geheime overeenkomst met de CIA - net MH370 was al een akkoord met CIA landing het vliegtuig in Diego García).

We hebben het nieuws:

Donetsk: Kiev kon hebben overwogen de Maleise Boeing  voor een spionage vliegtuig van Rusland (origineel in het Duits: Donezk: Kiev könnte malaysische Boeing für Spionageflugzeug Russlands gehalten haben)http://de.ria.ru/society/20140717/269037697.html

Expert zegt: Maleise Boeing werd neergeschoten door niet professionele strijdkrachten van Oekraïne (origineel in het Duits: Experte: Malaysische Boeing von unprofessionellen Kiewer Militärs abgeschossen)
http://de.ria.ru/society/20140717/269038346.html



2: Wanneer MH17 werd beschouwd als een spionage vliegtuig dan is het duidelijk dat de Oekraïne strijdkrachten wilden maken hun "carriere" door het uitvoeren van "moedige acties", en deze "dappere actie" is de opkomst van straaljagers tegen deze MH17.


We hebben het nieuws:

Ooggetuigen zeggen duidelijk dat straaljagers stegen: <
Ooggetuigen: Maleise Boeing werd neergeschoten door raketten van straaljageren> (Duits: <Malaysische Boeing wurde von Kampfjet mit Raketen beschossen>)
http://de.ria.ru/society/20140718/269039456.html

On-line radar toonde 2 vliegtuigen in de buurt van MH17 net voor de crash site: <On-line lucht radar toont twee vliegtuigen vlak bij de crash site> (Duits: <Online-Flugradar zeigt zwei Flugzeuge in unmittelbarer Nähe zum Absturzort>)
http://derstandard.at/2000003264202/Ukraine-Zwei-weitere-Flugzeuge-in-unmittelbarer-Naehe-zum-Absturzort
 
(Het lijkt erop dat de CIA manipuleert heeft de officiële radar goed, maar vergat om de online radar te manipuleren).

3: NIET TOESTAAN CIA BEDRIEGT - CIA domineert 80% van de media in Europa (nog!) en CIA beschermt de nazi regering van Oekraïne als instrument tegen Rusland.

Indicaties van "opnames van telefoongesprekken" of van zwarte dozen kunnen gemakkelijk worden vervalst, maar de ruïnes en de geblokkeerde no-fly zone en de straaljagers in de lucht kan niet worden vervalst, en militaire ambitie in een oorlog voor meer "carrière" kan niet gesmeed niet.

Misschien de piloten in de straaljagers beteken zelfs dat deze motor zou zijn vliegtuig van Poetin en had geschoten zonder einde: "MH17: Mocht Poetin's vliegtuig zijn de doel voor worden doodgeschoten?" (origineel in het Duits zijn: (origineel Duits: <MH17: Sollte die Putin Maschine abgeschossen werden?>
http://www.mmnews.de/index.php/politik/19139-mh17-von-ukraine-abgeschossen

Maar deskundigen zeggen dat Poetin vliegtuig is altijd met bescherming straaljager - en de vliegtuig van Poetin heeft de no-fly zone niet passeren.

En nu het scenario is ontwikkeld wat er werkelijk in de hemel:


Oekraïense strijdkrachten beschouwd MH17 voor een spionage vliegtuig

- Ze beschouwd het vliegtuig voor een spionage vliegtuig omdat het passeren van de no-fly zone die zeer goed bekend stond als het lijkt en dat is erg weinig dus kan men het gemakkelijk zonder beroeren het

Dan kan men beschouwen de afstandsbediening van de Boeing 777 door de CIA en het scenario is nog dramatischer:

Het lijkt erop dat de vliegtuig met afstandsbediening Boeing 777 is bewust gestuurd op de no-fly zone

-- CIA controle de Boeing 777 met afstandsbediening met opzet in de no-fly zone en de piloten zelf kiest om de "automatische piloot" en deed niets onder controle
-- CIA instrueerde de Oekraïense leger om neergeschoten de "spionage vliegtuig"
-- De regering van Maleisië lijkt te worden betrokken bij een geheim verdrag als het betrokken is in de zaak met MH370 waar was ook een "samenwerking" met de CIA.

Zo de CIA wilde alleen offeren 300 mensen voor nog een beginnende oorlog.

Er is een speeltuin met de nummers 777 - en 7777

CIA en de NAVO + Pentagon spelen met 777 - misschien als een beetje "grap", omdat de nood Sqawk code in de cockpit voor 7777 is

"7777 onderschept door strijdkrachten" ("7777 intercepted by military forces")

(in: http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/mike-adams/ziemlich-ueberzeugende-beweise-dafuer-dass-malaysia-airlines-mh37-entfuehrt-wurde-durch-manipulat.html)
 
De parallellen tussen MH370 en MH17 zijn zeer opvallend - en ook het gevoel wat er verblijft achter deze 7777.

Maar er is nog een meer geavanceerde scenario met deze Boeing 777 met afstandsbediening: Misschien de Maleise piloten wilden beantwoorden de jet piloten, maar ze kon niets doen omdat de CIA had geblokkeerd alle apparaten van de Boeing met de afstandsbediening:

Boeing 777 met afstandsbediening - piloten kan niets meer doen - Oekraïners vuren

Boeing 777 met afstandsbediening was gecontroleerd door CIA en werd opzettelijk geleiden naar de no-fly zone. Dan de Boeing 777 bleef met afstandsbediening en de piloten konden niets verwerken in de cockpit, misschien ze zagen de straaljagers en de straaljagers met wilde geven een antwoord signaal, maar de Maleise piloten konden geen signaal geven, omdat de Boeing was met afstandsbediening voor CIA.

Waarom de piloten van de Boeing 777 niet kon geven een noodsituatie signaal? Omdat het echt lijkt erop dat de Boeing 777 was met afstandsbediening voor CIA en alle apparaten waren gesloten.

Het is goed mogelijk dat de CIA en de Oekraïense leger had geregeld dat civiele vliegtuigen oversteken van het oorlogsgebied en dan zou er zich het recht voor deze machines tot een landing te brengen. Waarschijnlijk is de afstandsbediening en de uitschakeling van de apparaten werd uitgevoerd in het geheim en dan vervolgens de niet reageert Boeing 777 was een absolute verrassing voor de Oekraïense piloten en voor de Oekraïense regering.

Toen de Boeing 777 nooit beantwoorden, de Oekraïense piloten schoten omdat de Boeing bewoog niet van het spoor en zei niets zoals het lijkt, omdat de CIA werd blokkeren elk apparaat in de cockpit. De piloten en de straaljagers waren volgens de normale gevechten regels, misschien ze spraken zelfs met de president, en het lijkt erop dat de CIA werd bedriegen iedereen hier - als bij MH370 met Diego García.

Het is gewoon heel vreemd dat er in de CIA main stream pers is er nooit een rapport over de stijgende straaljagers, en de radiocommunicatie van deze pilots moeten ook ergens beschikbaar zijn.

Voor het verbergen van de straaljagers crimineel CIA is gewoon liegen over een raket, en Oekraïne zelf houdt geheim een black box, maar het verwijt tegen de rebellen zijn allemaal een nep etc. etc. Wanneer Oekraïne niets te verbergen had dan zouden ze niet geheim houden welke zwarte doos.


In dit geval CIA + Pentagon + NAVO zijn de daders met

-- Kaping van ongeveer 300 mensen in een oorlog no-fly zone
-- Provoceren de paniek in de Oekraïense leger voor hen te doden omdat het vliegtuig werd beschouwd als een spionage vliegtuig omdat het niet beantwoorden omdat was met afstandsbediening voor CIA en gesloten apparaten.
-- En al de leugens en verkeerde wijt na de crash zijn laster tegen Rusland en tegen Poetin - spreken over een raket die nooit werd gelanceerd (geen ooggetuigen) en nog nooit gehoord (geen oorgetuigen) beschuldigen Poetin dat hij had geschoten een vliegtuig, maar een dergelijke neergeschoten van een vliegtuig had geruïneerd zijn reputatie. Dit is onmogelijk!

De daders CIA + Pentagon + NAVO zijn gewoon lachen tegen Europa, maar Europa zal niet zijn zo dom als in 1914 en DE DADERS ZULLEN WORDEN GEVONDEN. CIA + Pentagon + NAVO manipuleren Europa sinds 1945 en zijn niet te stoppen hun destructieve activiteiten. Alleen lachen om Europa en spelen met de verschillende populaties.

Verdenking tegen de Maleisische regering - MH370 en MH17 - Maleise overheid krijgt beloningen van de CIA?

Na het verhaal over de "verdwenen" vlucht MH370 met de landing in Diego García met de beweringen dat alle passagiers dood waren en de bagage vernietigd wanneer mobiele telefoons liepen nog tijdens dagen en een passagier heeft een bericht van de gevangenis in Diego García, is er een soortgelijk vermoeden met MH17: de regering van Maleisië is betrokken bij de verdwijnende procedure van MH370 en in het crash van MH17 en krijgt beloningen voor deze "samenwerking" met de CIA als het lijkt.

Hoofdzakelijk twee crashes van grote vliegtuigen binnen 4 maanden van hetzelfde bedrijf ZIJN GEEN TOEVAL.

Iedereen kan zien de feiten: In het geval van MH17 is er een GROTE NEP. Wanneer de gebeurtenissen van MH370 en MH17 worden beschouwd en met elkaar vergeleken is er automatisch deze conclusie: De Maleise overheid omgekocht door de CIA voor het geven van het leven in de vliegtuigen, en

CIA + Pentagon + NAVO = criminele organisaties

Deze criminele organisaties die zich inzetten de oorlogen in Vietnam, in Irak, in Afghanistan, het doden van meer dan 2.700 mensen in het WTC en stralen het WTC, en nu zijn ze gewoon verspreiden geweld en onrust in de wereld door het vermoorden en verdwijnen actie tegen mensen met vliegtuigen. Criminele organisaties van de CIA, het Pentagon en de NAVO moeten onmiddellijk worden opgelost.

Alle drie - CIA, het Pentagon en de NAVO - hebben hun oorsprong in strafzaken "USA" en zijn legitimeren hun bestaan ​​met oorlogen in het buitenland van de "VS" - dit betekent, vernietigen de hele wereld, met uitzondering van de "USA". Meer crimineel is het niet mogelijk. En vlucht MH370 en vlucht MH17 waren waarschijnlijk gewoon het 'begin' van een nieuwe 'radio techniek ".

Wat we hadden:
- We hadden 11 september 2001 met vervalste telefoontjes en omgekocht justitie werd nooit horen van de brandweerman getuigen in naam van de slachtoffers en met veel gestolen passagiers
- We hadden de gestolen vliegtuig van MH370 met de perfecte landing in Diego Garcia met meer gestolen passagiers,
- We hebben het geval van MH17 nu met nep telefoontjes, met een onmogelijke vliegroute in een bekende no-fly zone waar geen andere vliegtuig raakte dit oorlogsgebied.

Dus de manoeuvres van deze groep CIA + Pentagon + NAVO in het algemeen altijd dezelfde enen en deze drie zijn alleen verspreiden wapens en dezelfde manipulaties en moet onmiddellijk worden opgelost. In populaire woorden: Deze "Amerikaanse" stront van CIA + Pentagon + NAVO nooit brengen vrede, maar alleen brengen oorlog en vernietiging in de hele wereld - deze drie hebben geen recht op meer bestaat.

De Maleise overheid

Het lijkt erop dat de Maleisische regering is betrokken bij de vlucht van MH370 met afstandsbediening en verkopen passagiers aan de CIA met vliegtuig is geland in Diego García, en ook in het geval van MH17 in Oekraïne de Maleise regering was zeker "collaboratie" met CIA voor een grote smeergeld. En nu doen alsof "onschuldig" te zijn ...

Maak jezelf niet gek door te geloven in FAKES - maar op zoek naar de logica WAARHEID!

Michael Palomino, July 7, 2014
Logische analytische geschiedschrijving sinds 1992
Geschiedenis: http://www.geschichteinchronologie.ch (einde 2014: www.hist-chron.com)

Volgens de laatste informatie alle radar-informatie is een nep - de crash site is een nep en de vlucht MH17 werd gekaapt.
weiter lesen: http://www.gmx.net/themen/nachrichten/panorama/40b5evo-bericht-allianz-zahlt-flug-mh370#.A1000146
<<     >>





Sources


Photo sources
[1] Boeing 777 der Malaysian Airlines: http://www.planespotters.net/Aviation_Photos/photo.show?id=330014
[2] mass murderer Obama and drone producer: http://de.wikipedia.org/wiki/Obama
[3] objector of erotics in life Mr. Putin, portrait: http://en.ria.ru/military_news/20120220/171406103.html
[4] map with flight path of MH17 from Amsterdam to Donetsk: http://www.spiegel.de/politik/ausland/malaysia-airlines-mh17-karte-grafiken-route-flugroute-a-981784.html
[5] crash site of MH17 from July 17, 2014:
http://www.smh.com.au/world/mh17-wheres-the-black-box-from-the-malaysia-airlines-plane-shot-down-over-ukraine-20140718-zub61.html
[6] Map with the flight path of flight MH17 landing exactly in the no-fly area of the war zone around Donetsk:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/18/vor-absturz-flug-mh17-ist-von-geplanter-flugroute-abgewichen/
[7] map of eastern Europe with Poland and Ukraine:
[8] air planes of Putin (Ilyushin) and MH17 (Boeing777): http://www.mmnews.de/index.php/politik/19139-mh17-von-ukraine-abgeschossen
[9] jet fighters of Ukraine:
http://johngaltfla.com/wordpress/2014/07/17/07-17-2015-et-breaking-2-ukrainian-fighter-jets-allegedly-tailing-malaysian-air-flight-mh17-before-intercept/
[10] the faked video about the "rebels" was loaded one day too early into the Internet:
http://www.zerohedge.com/news/2014-07-17/ukraine-releases-youtube-clip-proving-rebels-shot-down-malaysian-flight-mh-17

[11] data of Youtube concerning the faked video loaded on July 16, 2014 on 7 o'clock in the evening about:
http://www.zerohedge.com/news/2014-07-17/ukraine-releases-youtube-clip-proving-rebels-s hot-down-malaysian-flight-mh-17
[12] "U.S." drone from Boeing "Phantom Eye": http://www.uavglobal.com/boeing-phantom-eye/
[13] "U.S." drone from Boeing "Scan Eagle":
http://www.boeing.co.in/Products-and-Services/Defense-Space-and-Security/Boeing-Defense,-Space-and-Security-in-India/Unmanned-Airborne-Systems



^